ΕΥΖην

"This Bright Future": Ο Logic κυκλοφορεί τα πρώτα απομνημονεύματά του


Παρ’ όλο που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη rap, ο Logic έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Ο καλλιτέχνης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει τα πρώτα του απομνημονεύματα, με τίτλο "This Bright Future", τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνω ότι το απομνημονεύματά μου, "This Bright Future", είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία» έγραψε στο Twitter. «Αυτή είναι η ιστορία όλων όσων έχω περάσει και ήταν ένα όμορφο και δύσκολο ταξίδι που το έζησα ξανά. Ειλικρινά υπάρχουν τόσα πολλά που δεν κατάφερα ποτέ να εκφράσω στη μουσική και τις συνεντεύξεις που ακολούθησαν. Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που θα δώσω τελικά στους θαυμαστές μου και στον υπόλοιπο κόσμο ολόκληρη την ιστορία μου. Με τον τρόπο, με τον οποίο ποτέ δεν μπόρεσε με τη μουσική μου!».

Το βιβλίο "This Bright Future" περιγράφεται ως «ειλικρινές και χωρίς φίλτρα ταξίδι στη ζωή και το μυαλό του Μπόμπι Χολ, ο οποίος αναδύθηκε από τα συντρίμμια μιας παιδικής ηλικίας με τρομερή κακοποίηση, για να γίνει καλλιτέχνης που καθόρισε μία περίοδο της θυελλώδους εποχής μας».

Στον επίσημο ιστότοπο του βιβλίου σημειώνεται ότι ο καλλιτέχνης έφυγε από το σπίτι μετά από 17 χρόνια κακοποίησης και παραμέλησης για να γίνει ο Logic, «μετατρέποντας μια παιδική ηλικία βίας, θυμού και τραύματος σε μουσική που διαδίδει ένα ανθεκτικό μήνυμα ειρήνης, αγάπης και θετικότητας. Τα τραγούδια του άγγιξαν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, που τον οδήγησαν σε ιλλιγγιώδη ύψη επιτυχίας, με τις πληγές της παιδικής του ηλικίας και τους κινδύνους της φήμης του διαδικτύου να απειλούν να φέρουν την καταστροφή του.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζει την απίστευτη αληθινή ιστορία και τη μεταμόρφωση ενός ανθρώπου που, εν πάση περιπτώσει, αρνήθηκε να συντριβεί.

Είναι το δεύτερο βιβλίο του Logic, μετά το Supermarket του 2019 που κυκλοφόρησε με soundtrack και βρέθηκε στο νούμερο 1 των bestseller των New York Times.

Διαβάστε επίσης