Αγορές

Το meme coin του Solana, SLOTH, καταχωρείται στο HTX σήμερα! Τι ακολουθεί;


Ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins στο Solana blockchain, το Slothana ($SLOTH), ανακοίνωσε την καταχώρησή του σε ένα από τα 10 καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων CEX, και συγκεκριμένα στο HTX.

Η επίσημη καταχώρηση πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου στις 15:00 ώρα Ελλάδος (12:00 UTC), με τις καταθέσεις να ανοίγουν τώρα, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν ταυτόχρονα μέσω ενός blog του HTX και μιας ανάρτησης του $SLOTH στο X.

Αγορά $SLOTH

Τι είναι το HTX και γιατί η καταχώρηση του Slothana εκεί είναι σημαντική;

Το ανταλλακτήριο HTX έχει περίπου 10 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε έναν λογαριασμό στο συγκεκριμένο crypto exchange, η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.

Ειδικότερα, το HTX κατατάσσεται στην ένατη θέση της παγκόσμιας αγοράς crypto, σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστοσελίδας Coinmarketcap. Μάλιστα, ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο 24ωρος όγκος συναλλαγών του ανταλλακτηρίου, ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το HTX ιδρύθηκε το 2013 από τον Leon Li στο Πεκίνο της Κίνας και έχει κερδίσει πιστούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, ιδίως στην Ασία.  Η έδρα του ανταλλακτηρίου βρίσκεται στις Σεϋχέλλες, με γραφεία στο Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Στη Νότια Κορέα, όπου το HTX έχει μια κεντρική θέση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της συναλλακτικής δραστηριότητας.

Το Slothana ($SLOTH) θα καταχωρηθεί επίσημα στο HTX, μεταξύ ακόμη 500 περίπου token, τα οποία είναι διαθέσιμα για επένδυση. Μάλιστα, εάν αναρωτιέστε γιατί η καταχώρηση αυτή είναι σημαντική, η απάντηση είναι φυσικά η αύξηση των αγορών του SLOTH.

Συγκεκριμένα, τα κεντρικά ανταλλακτήρια προσελκύουν αρκετούς επενδυτές, οι οποίοι είτε δεν διαθέτουν τις γνώσεις, είτε δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων ή σε επενδύσεις μέσω των αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων DEX. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ζήτηση ενός κρυπτονομίσματος και κατά συνέπεια στη σημαντική άνοδο της τιμής του.

Sloth Tweets

Ποια ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων ακολουθούν μετά το HTX; Είναι το Binance το επόμενο;

Η εισαγωγή του Slothana στο HTX δεν θα είναι φυσικά η μόνη καταχώρηση, αφού στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα: Poloniex, Bitrue και XT.com, με ολοένα και περισσότερα ανταλλακτήρια να προβαίνουν στην καταχώρηση του SLOTH. Επιπρόσθετα, και το ανταλλακτήριο Bitwexc.com επέτρεψε νωρίτερα τη διαπραγμάτευση του $SLOTH.

Στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια, το $SLOTH έχει όγκο συναλλαγών 12 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. Προσθέτοντας τα κεντρικά ανταλλακτήρια (CEX), ο αριθμός αυτός αυξάνεται στα 29,5 εκατομμύρια δολάρια, με πολύ μεγαλύτερο όγκο να αναμένεται σήμερα μετά την εισαγωγή στο HTX.

Ένας βασικός παράγοντας που επηρεάζει την καταχώρηση ενός κρυπτονομίσματος σε διάφορα ανταλλακτήρια, είναι η συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς, η οποία θα πρέπει να ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Το Slothana βρίσκεται πολύ κοντά στο συγκεκριμένο όριο, με την καταχώρηση στο HTX σίγουρα να βοηθάει το token να ξεπεράσει το ποσό αυτό. Κάτι που φυσικά θα οδηγήσει στην καταχώρηση σε όλα τα μεγάλα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένης και της Binance, του OKX κλπ.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των ανταλλακτηρίων crypto είναι αρκετά μεγάλος. Ειδικά όταν πρόκειται για δημοφιλή meme coins τα οποίο προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και μεγάλο όγκο συναλλαγών.

Οι μελλοντικοί στόχοι του Slothana

Η τιμή του $SLOTH βρισκόταν στα περίπου 0,0515 δολάρια πριν από την είδηση της καταχώρησης στο HTX, η οποία επιβεβαίωσε τις προηγούμενες φήμες. Αυτή την εβδομάδα το κρυπτονόμισμα έφτασε σε ένα ιστορικό υψηλό των $0,056 ενώ την παρούσα χρονική στιγμή, βρίσκεται στα 0,0554 με το κλίμα στην κοινότητα να είναι αρκετά θετικό. 

sloth price

Στόχος του έργου είναι να φτάσει τα 0,10 δολάρια μετά τις καταχωρήσεις στα ανταλλακτήρια, θέτοντας γερές βάσεις για μια εξαιρετική μελλοντική πορεία προς το 1 δολάριο.
Πέρα από τις καταχωρήσεις στα CEX, ένας επίσης παράγοντας που φαίνεται να ενισχύει το ενδιαφέρον για το SLOTH, είναι και ο μηχανισμός καύσης, ο οποίος θα καίει μεγάλο μέρος της διαθεσιμότητας για κάθε λεπτό του δολαρίου που η τιμή του θα ανεβαίνει.

slothana coinpoker

Τέλος, το CoinPoker, η κορυφαία δηλαδή πλατφόρμα πόκερ με κρυπτονομίσματα, προσέφερε χθες, δωρεάν συμμετοχή για τους κατόχους $SLOTH,σε ένα τουρνουά 10.000 δολαρίων. Η ανακοίνωση αυτή και η διεξαγωγή του τουρνουά, προσέλκυσε ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους επενδυτές και τα μάτια της κοινότητας crypto στο $SLOTH.

How to buy

Εάν θέλετε να προλάβετε μια ενδεχόμενη άνοδο στην τιμή του Slothana, μπορείτε να περιμένετε την καταχώρηση στο HTX ή να επενδύσετε άμεσα μέσω των αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων του Solana.

Αγορά $SLOTH

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα