Ελλάδα

Χρ. Δημουλίδου για συζυγοκτόνο: Δεν ήθελε να σκοτώσει ...θόλωσε το μυαλό του!


Πολλές αντιδράσεις στα social media προκάλεσε ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου με το σχόλιό της για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της  στα Γλυκά Νερά.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου γράφει ότι «Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μη ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για "λαβράκια", δεν υπάρχουν». θεωρεί ότι: «Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες», ενώ τελικά πιστεύει πως «δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της... είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του».

Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος «κατέστρεψε τη ζωή του» γιατί «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος», ενώ η Χρυσηίδα Δημουλίδου αναφέρει επίσης ότι: «Το να θέλουν κάποιοι να ανεβάσουν την τηλεθέαση λέγοντας "βλακείες" γιατί άκουσα πάρα πολλές και από σοβαρούς δημοσιογράφους και να παριστάνουν τους ειδήμονες, μειώνει τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, την φερεγγυότητα τους ως δημοσιογράφους και καταντά κουραστικό».