Cars Electric

Η BYD ετοιμάζει «ευρωπαϊκή επίθεση» με νέα μικρά μοντέλα – Το Dolphin G αλλάζει τα δεδομένα


Η BYD αλλάζει στρατηγική στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα γενιά μικρών και μεσαίων μοντέλων, σχεδιασμένων αποκλειστικά για τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών.

Η BYD αλλάζει στρατηγική στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα γενιά μικρών και μεσαίων μοντέλων, σχεδιασμένων αποκλειστικά για τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών. Το πρώτο δείγμα αυτής της νέας φιλοσοφίας, θα είναι το Dolphin G, ένα νέο supermini μοντέλο κατηγορίας Β, που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο.

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος της BYD, Stella Li, αποκάλυψε πως το Dolphin G αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας, που εξελίχθηκε αποκλειστικά για τις αγορές εκτός Κίνας. Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο μοντέλο, δημιουργήθηκε με γνώμονα αποκλειστικά τις ευρωπαϊκές ανάγκες, καθώς δεν προορίζεται καν για την κινεζική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις