ΕΥΖην

Δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού πριν το... γάμο τους ο Τζέιμς Κόρντεν και η σύζυγός του


Για το πρώτο διάστημα της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Τζούλια Κάρεϊ μίλησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν.

Αναφερόμενος στην αρχή του ειδυλλίου του με την Κάρεϊ ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, μένοντας περισσότερο στο σπίτι.

«Η Τζουλ κι εγώ δεν βγήκαμε ποτέ ραντεβού», είπε ο Κόρντεν. «Το βράδυ που συναντηθήκαμε, μιλήσαμε για το πώς βαριόμασταν να βγούμε έξω και ότι βγαίναμε πάρα πολύ και πίναμε πάρα πολύ…», ενώ πρόσθεσε ότι όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι ήταν η στιγμή που σχεδίασαν την κοινή πορεία τους.

«Είπαμε για το πόσα παιδιά θα κάνουμε, αν θα πάρουμε σκύλο. Στο τέλος της βραδιάς τη ρώτησα: "Τι κάνεις το βράδυ του Σαββάτου; Θες να μείνουμε μέσα και να μην κάνουμε τίποτα; Και το ίδιο να κάνουμε και την Κυριακή. Κι αν θέλεις μπορούμε και τη Δευτέρα να μην κάνουμε τίποτα και την Τρίτη. Πώς το βλέπεις αυτό;».

Ο Κόρντεν και η Κάρεϊ άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά από εκείνη τη ρομαντική συνάντηση. Αρραβωνιάστηκαν το 2010 και παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα