Δύο ανήλικες Ισραηλινές τραυματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής σε επίθεση με αυτοκίνητο κοντά σε κοινότητα Εβραίων εποίκων στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό και τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των οικισμών Γκους Ετζιόν και ανέφερε πως «ένας στρατιώτης του ισραηλινού στρατού εξόντωσε τον τρομοκράτη επί τόπου». Η υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (MDA), το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού, γνωστοποίησε ότι οι δύο τραυματισμένες έφηβες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ.
«Οι διασώστες και τα ασθενοφόρα του MDA παρείχαν ιατρική βοήθεια και μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο Σααρέ Ζεντέκ μια έφηβη 17 ετών, σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα στα άκρα, καθώς και μια νεαρή κοπέλα 15 ετών, που φέρει τραύματα μέτριας σοβαρότητας», ανέφερε η υπηρεσία στην ανακοίνωσή της.