Σε εξέλιξη βρίσκεται την Παρασκευή (10/7) επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης στη Marfin, η οποία σημειώθηκε στις 5 Μαΐου 2010, στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών εργαζομένων της τράπεζας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 42 ετών, μετά την εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.
Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα άτομο, μια 46χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας έχει επίσης εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις τόσο σε επίπεδο ερευνών όσο και στις δικαστικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.