Αγορές

Καθώς το Bitcoin έφτασε τα $52.000 οι "φάλαινες" του Cardano στρέφονται σε νέο meme coin


Άλλο ένα σημαντικό κατόρθωμα πέτυχε το Bitcoin, φτάνοντας ξανά στις 52.000 δολάρια, μετά την υποχώρηση του Σαββατοκύριακου. Κάτι που δείχνει ότι το bull run δεν έχει τελειώσει ακόμη, με την αγορά να παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές ανόδου.

Καθώς οι επενδυτές του Bitcoin γιορτάζουν αυτό το ορόσημο, οι "φάλαινες" του Cardano φαίνεται να στρέφονται σε νέα meme coins τα οποία θα εκτοξευτούν. Ένα από αυτά είναι το Smog Token, αναλυτικές πληροφορίες για το οποίο θα δούμε παρακάτω.

Αγορά Smog Token

Το Bitcoin ξεπερνά τις 52.000 δολάρια

Το Bitcoin, τράβηξε και πάλι την προσοχή των επενδυτών, καθώς η τιμή του εκτοξεύτηκε πάνω από τα 52.000 δολάρια. Αυτή η ανοδική δυναμική έρχεται εν μέσω του αυξανόμενου θεσμικού ενδιαφέροντος και της αυξανόμενης υιοθέτησης του BTC.

Cardano

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Bitcoin μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ανανεωμένης εμπιστοσύνης των επενδυτών μετά από μια περίοδο σταθεροποίησης, καθώς και σε ευνοϊκές μακροοικονομικές συνθήκες, όπως ο αυξανόμενος πληθωρισμός και οι γεωπολιτικές εντάσεις. Επιπλέον, η εισροή θεσμικών κεφαλαίων στην αγορά κρυπτογράφησης, με κινητήρια δύναμη τα Spot ETFs, έχει ενισχύσει περαιτέρω την ελκυστικότητα του BTC.

Μάλιστα, καθώς το Bitcoin συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία του, οι αναλυτές παραμένουν αισιόδοξοι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του, με ορισμένους να προβλέπουν ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει σε νέα ιστορικά υψηλά τους επόμενους μήνες, έως και 100.000 δολάρια. Άλλωστε, το Bitcoin Halving πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Αγορά Smog Token

Οι "φάλαινες" του Cardano αγοράζουν Smog Token

Ενώ το Bitcoin κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, οι φάλαινες του Cardano φαίνεται να κινούνται αθόρυβα σε νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα και κυρίως στην κατηγορία meme. Ένα meme coin που φαίνεται να έχει προσελκύσει αρκετούς μεγαλοεπενδυτές του Cardano, είναι το Smog Token. Αυτό το νέο meme coin έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στην ενεργή του κοινότητα, τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω staking και φυσικά το airdrop που πλησιάζει.

Το Smog Token, που ξεκίνησε στην αλυσίδα μπλοκ (blockchain) του Solana, κέρδισε γρήγορα έδαφος στην κοινότητα κρυπτογράφησης, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και την πολλά υποσχόμενη χρησιμότητά του. Το δίκαιο λανσάρισμα του token και το γεγονός ότι θα πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα crypto airdrops, έχουν προσελκύσει ένα ενεργό κοινό.

smog token

Γιατί ξεχωρίζει το Smog Token μεταξύ των meme coin;

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Smog Token, όπως προαναφέραμε, είναι το airdrop που θα πραγματοποιήσει. Μάλιστα, το έργο αναφέρει ότι το airdrop αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο Solana. Κάτι που αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον της κοινότητας. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος λόγος που οι επενδυτές επενδύουν στο συγκεκριμένο token.

Ως Meme coin, η ενεργή του κοινότητα έχει ήδη ξεχωρίσει στην αγορά crypto. Μάλιστα, αρκετοί έχουν παρομοιάσει την γρήγορη αυτή άνοδο του Smog με κορυφαία meme coins που έγραψαν ιστορία, όπως το Dogecoin και το Shiba Inu.

Στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του $SMOG συμπεριλαμβάνεται και ο multi-chain χαρακτήρας του, αφού πέραν του Solana, το κρυπτονόμισμα κυκλοφόρησε και στο Ethereum. Κάτι που προσέγγισε ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα meme coin, η ομάδα έδωσε έμφαση και στην χρησιμότητα του έργου. Έτσι, μέσω ενός μηχανισμού staking, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων $SMOG μπορούν να τα ποντάρουν για να εξασφαλίσουν μια παθητική ροή εσόδων.

Τέλος, η πρόσφατη ανακοίνωση της Smog Token για περαιτέρω επέκταση σε περισσότερα blockchain, έχει αφήσει αρκετές εικασίες σχετικά με την κυκλοφορία του και στο Cardano, Κάτι που οδήγησε ακόμη περισσότερους επενδυτές στην αγορά $SMOG. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο meme coin θα απασχολήσει ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων το 2024, αφού η μέχρι τώρα πορεία του είναι ήδη εξαιρετική.

Αγορά Smog Token

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα