ΕΥΖην

"Meditate America": Sting, Katy Perry, Elvis Costello και πολλοί άλλοι σε εικονική συναυλία για τον διαλογισμό


Μια επερχόμενη εικονική συναυλία με τίτλο "Meditate America" ανακοίνωσε το Ίδρυμα David Lynch. Η δωρεάν εκδήλωση θα συγκεντρώσει διάφορους μουσικούς, συμπεριλαμβανομένων των Sting, Katy Perry, Kesha και Elvis Costello.

Σύμφωνα με την αποστολή του ιδρύματος να διδάσκει Υπερβατικό Διαλογισμό σε ενήλικες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, η συναυλία θα ωφελήσει τις προσπάθειες εκπαίδευσης όσων έχουν ανάγκη.

Αυτό περιλαμβάνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και τις οικογένειες σε κοινότητες που κινδυνεύουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και βετεράνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως κατάθλιψη και PTSD (διαταραχή μετατραυματικού στρες).

Η KAty Perry θα εμφανιστεί επίσης στο online event, και θα μιλήσει στον Χιου Τζάκμαν σχετικά με τη μητρότητα και τον διαλογισμό.

Στην συναυλία θα πάρουν μέρος επίσης η τραγουδοποιός Angélique Kidjo και το Brooklyn Youth Chorus.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο David Lynch μίλησε για τη ζωγραφική, τη δημιουργία ταινιών και τον διαλογισμό κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο σκηνοθέτης έχει ασκήσει Υπερβατικό Διαλογισμό καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας του, και γνωρίζει πολύ καλά την ιδέα της «σύλληψης».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα