Αγορές

MIG: “Αγοράσαμε χωρίς inside information” λένε οι επικεφαλής της, που κερδίζουν 500%!


Τριπλασίασαν μέσα σε λίγες μέρες  τα χρήματά τους  και σήμερα -μετά από ένα μήνα - τα πενταπλασιάζουν ο πρόεδρος κσι ο Διευθύνων Σύμβουλος της MIG, που είχαν τη... φαεινή ιδέα να αγοράσουν πακέτα μετοχών της εταιρείας τους όταν η μετοχή έπεφτε στο ναδίρ,

Αγόρασαν στο ναδίρ, αλλά δεν γνώριζαν ότι σε λίγες μέρες θα ακολουθούσε δημόσια πρόταση της Τρ. Πειραιώς με τετραπλάσιο τίμημα. Απλώς επένδυσαν... κατά τύχη τη σωστή στιγμή, έχοντας εμπιστοσύνη στις προοπτικές της εταιρείας.

Αυτό περίπου υποστηρίζουν ο πρόεδρος της MIG Πέτρος Κατσούλας και ο CEO Γιώργος Ευστρατιάδης, που είχαν την... έμπνευση να αγοράσουν λίγες μέρες πριν η Τρ. Πειραιώς ανακοινώσει υποχρεωτική δημόσια πρόταση.“Δεν υπήρξε εσωτερική εμπιστευτική πληροφόρηση” διαβεβαίωσε ο κ. Ευστρατιάδης, μιλώντας στο περιθώριο της αναβληθείσης χθεσινής Γενικής Συνέλευσης.

Σύμφωνα με τις γνωστοποιήσεις της MIG,  στις 17 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π. Κατσούλας αγόρασε 600.000 μετοχές με μέση τιμή 0,036 ευρώ. Την ίδια μέρα ο CEO της Γ. Ευστρατιάδης αγόρασε 1.000.000 μετοχές περίπου στην ίδια τιμή.

Λίγες μέρες αργότερα η αξία αυτών των μετοχών ανέβηκε 367%(!) καθώς η Τρ. Πειραιώς πρόσφερε τίμημα 0,168 ευρώ στη δημόσια πρόταση για το free float.

Σήμερα που η μετοχή της MIG εκτοξεύεται +30% στα 0,217 ευρώ, το κέρδος τους γίνεται... 503%!

Φοβερή έμπνευση να αγοράσουν στο ναδίρ, όταν η μετοχή κατέρρεε, λίγες μέρες πριν έρθει η πρόταση της Τρ. Πειραιώς...

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα