Αθλητικά

Betarades: Στο 2.55 το combo των ΗΠΑ κόντρα στη Γαλλία 


Με τον μεγάλο τελικό μπάσκετ του Ολυμπιακού τουρνουά, Γαλλία - ΗΠΑ, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά το Σάββατο (10/08). Παράλληλα, στο Betarades.gr θα βρείτε την καλύτερη στοιχηματική εταιρία για εσάς και άλλα δυνατά προγνωστικά καθημερινά. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε κόντρα στη Γερμανία στον ημιτελικό της διοργάνωσης η Γαλλία, επικράτησε με 73-69 και πήρε την πρόκριση. Από τους Γερμανούς γνώρισε τη μοναδική της ήττα στη φάση των ομίλων με 85-71, ενώ είχε κερδίσει με 78-66 τη Βραζιλία, με 94-90 στην παράταση (κ.δ. 84-84) την Ιαπωνία και στα προημιτελικά με 82-73 τον Καναδά. Στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, είχε τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Στους έξι από τους εφτά συγκεκριμένους αγώνες της, σημείωσε περισσότερους από 72 πόντους. Στους τέσσερις από τους εφτά πιο πρόσφατους, όμως, δέχτηκε περισσότερους από 82 πόντους. 

Τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στη Σερβία οι ΗΠΑ, τελικά, ωστόσο έκαναν μια επική ανατροπή και την κέρδισαν με 95-91, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον τελικό. Έχουν κάνει μέχρι στιγμής το απόλυτο στη διοργάνωση με πέντε νίκες, καθώς επικράτησαν στους ομίλους με 110-84 επί της Σερβίας, με 103-86 απέναντι στο Νότιο Σουδάν με 104-83 επί του Πουέρτο Ρίκο, ενώ στον προημιτελικό συνέτριψαν τη Βραζιλία με 122 - 87. Στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν απολογισμό δέκα νίκες και μια ήττα, με 81-67 από την Κούβα. Έχουν πετύχει περισσότερους από 100 πόντους στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Στα πέντε από τα έξι τελευταία, όμως, φιλικά και επίσημα, δέχτηκαν περισσότερους από 83 πόντους. 

Μετά το «μάθημα» που πήραν στον ημιτελικό με τη Σερβία, οι ΗΠΑ δεν αναμένεται να ρισκάρουν και οι παίκτες τους θα μπουν συγκεντρωμένοι, για να «καθαρίσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τελικό, κόντρα στην οικοδέσποινα Γαλλία. Επιλέγουμε την νίκη των ΗΠΑ στο -15.5 σε συνδυασμό με το Over 169.5 πόντοι, στο 2.55.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις