Αθλητικά

Betarades: Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ με γκολ στο 2.12


Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα Τετάρτη (18/09) το κουπόνι στοιχήματος, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο και ενώ τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε από τα Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 22:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ίντερ για την 1η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θέλουν απόψε να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν με 2-1 της Μπρέντφορντ, βρίσκονται μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών μόνοι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας κάνει το απόλυτο.

Αντίδραση αναζητά απόψε η Ίντερ μετά την γκέλα στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε την Κυριακή (15/09) στο 1-1 με τη Μόντσα εκτός έδρας. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Αταλάντα (4-0) και Λέτσε (2-0), ενώ στην πρεμιέρα της Serie A αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Τζένοα εκτός έδρας, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σίτι έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της στη σεζόν και τρέχει εντυπωσιακό σερί στο Etihad. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ η άμυνα της Ίντερ, ωστόσο το άμεσο παιχνίδι του Ιντζάγκι μπορεί να βάλει προβλήματα στους “σίτιζενς”, των οποίων οι αμυντικές μεταβάσεις έχουν θέματα. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις