Αγορές

Ποια είναι τα altcoins που θα ανέβουν το 2024;


Άλλη μια εβδομάδα που η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει ιδιαίτερα θετικά δείγματα, με βασικότερο το Bitcoin, ακολουθούμενο και από τα υπόλοιπα altcoins. Μάλιστα, με τις συνθήκες της αγοράς να ενδείκνυνται για νέες επενδύσεις, κάποια κρυπτονομίσματα φαίνεται να ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους και την αυξανόμενη κοινότητά τους.

Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τρεις επιλογές altcoin οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επενδύετε σε νέα altcoins

Όταν αναζητάτε τα καλύτερα altcoins με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και ανόδου στην τιμή τους, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα πρέπει να εξετάσετε. Οι βασικότεροι από αυτούς είναι:

  • Θεμελιώδη στοιχεία του έργου: Αξιολογήστε τα θεμελιώδη στοιχεία του έργου, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της ομάδας, του οδικού χάρτη και του μακροπρόθεσμου οράματος. Αναζητήστε έργα σαφείς στόχους για μελλοντική ανάπτυξη.
     
  • Δέσμευση της κοινότητας: Δώστε προσοχή στη δέσμευση της κοινότητας γύρω από ένα κρυπτονόμισμα, με ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το X / Twitter, το Telegram και το Discord. Μια ισχυρή και ενεργή κοινότητα μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία και την ανάπτυξη ενός έργου.
     
  • Διαχείριση κινδύνου: Εξετάστε τους κινδύνους που συνδέονται με την επένδυση σε νέα κρυπτογραφικά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της αστάθειας της αγοράς, της ρυθμιστικής αβεβαιότητας και των κινδύνων που αφορούν το συγκεκριμένο έργο. Διαφοροποιήστε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από ένα altcoins.
     
  • Ζήτηση στην προπώληση: Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και ο ρυθμός με τον οποίο πραγματοποιείται η προπώληση ενός κρυπτονομίσματος. Όταν πρόκειται για νέα έργα, το presale αποτελεί έναν βασικό δείκτη για το πώς θα είναι η μελλοντική του πορεία.

Τρία altcoins με μεγάλες προοπτικές

1. Bitcoin Minetrix

BTCMTX

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα altcoin το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές. Μάλιστα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, αφού έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια.

Αναφορικά με τη χρησιμότητα του Bitcoin Minetrix, το έργο φέρνει μια καινοτόμο προσέγγιση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, προσφέροντας μια πλατφόρμα stake-to-mine, το Bitcoin Minetrix προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σε έναν αρχάριο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, να επωφεληθεί από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο cloud. Κάτι το οποίο δεν απαιτεί ούτε εξοπλισμό, ούτε εξειδικευμένες γνώσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να αγοράσει και να ποντάρει μεριά κρυπτονομίσματα BTCMTX.

Αγορά Bitcoin Minetrix

2. Smog Token

smog token

Μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων που φαίνεται να ελκύει τους επενδυτές είναι αυτή των meme coin. Μερικά από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς, όπως το Doge και το Shiba Inu, ξεκίνησαν γύρω από αυτή τη φιλοσοφία, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία στον χώρο. Ένα από τα νέα meme coins που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματα αυτά, είναι το Smog Token. Ένα κρυπτονόμισμα το οποίο αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του.

Ο χαρακτήρας ενός δράκου, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο την κινεζική χρονιά του δράκου, φαίνεται να κέρδισε την κοινότητα crypto. Ωστόσο, το έργο δεν περιορίστηκε μόνο στα memes, αφού φρόντισε να προσφέρει και μεγάλη χρησιμότητα στους κατόχους του. Ειδικότερα, το κρυπτονόμισμα $SMOG που κυκλοφόρησε στο Solana, αλλά και το Ethereum blockchain, προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικές ανταμοιβές.  

Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο το οποίο φαίνεται να συμβάλλει στην δημοτικότητα του Smog token, είναι και το airdrop που θα πραγματοποιήσει. Σε μια προσπάθεια να ανταμείψει τα ενεργά μέλη της κοινότητας, σύντομα θα κάνει ένα από τα μεγαλύτερα airdrops στο Solana. Κάτι που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε.

Αγορά Smog token

3. eTukTuk

eTukTuk

Το eTukTuk αποτελεί ένα από τα έργα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της αγοράς με την πολύπλευρη προσέγγισή του. Ειδικότερα, το συνολικό εγχείρημα σκοπεύει να φέρει επανάσταση στον τομέα των μεταφορών, αξιοποιώντας την αλυσίδα μπλοκ για τη δημιουργία μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας για ηλεκτρονικά οχήματα.

Καθώς ο κόσμος αναζητά για πιο βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, το eTukTuk είναι ένα έργο που φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές. Κάτι που έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του κρυπτονομίσματός του. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι $TUK token θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και εξαιρετικές ανταμοιβές, τόσο μέσω της λειτουργίας πονταρίσματος, όσο και από το επερχόμενο Play-to-Earn παιχνίδι.

Αγορά eTukTuk

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα