Πολιτική

Πρέσβης Ισραήλ: Η απάντηση στον Στ. Κασσελάκη στις δηλώσεις του για τη Χαμάς


Την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Νόαμ Κατς προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι μέρος μόνο της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο πρέσβης σε ανάρτησή του παραθέτει το σκληρό βίντεο με ισραηλινές ομήρους της Χαμάς και αναφέρεται στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΧΖΑ ότι ""η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο, όντως, κάνει τρομοκρατικές ενέργειες".

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρέσβη του Ισραήλ:

"Ακουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του #ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis στην τηλεόραση του Alpha  Ο ισχυρισμός ότι ''μέρος της #Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες'' είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες.

Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της.

Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς 👇. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες. #Bringthemhomenow!"

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις