Επιχειρήσεις

«Ραντεβού» με τον κλάδο τροφίμων και ποτών στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ


26 - 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων. Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Μικροί παραγωγοί και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό "παρών" στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επιμένουν Ελληνικά. 

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών. 

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές. 

Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες με γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους ΣΕΦ και bartenders, σεμινάρια με  sommelier και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής "GREEK CHEF 2018" σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις