Αγορές

Τελευταία ευκαιρία να αγοράσετε το Multichain Meme Coin, Dogeverse στην προπώληση


Ένα από τα κορυφαία νέα κρυπτονομίσματα της αγοράς, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση, με τελικό του στόχο τα 17 εκατομμύρια. Ο λόγος για το κρυπτονόμισμα Dogeverse, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο multi-chain meme coin, με κυκλοφορία σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες μπλοκ.

Αγορά Dogeverse

Ένα meme coin που κερδίζει το Solana και τις υπόλοιπες αλυσίδες μπλοκ

Το πιο πρόσφατο meme coin με πηγή έμπνευσης το Shiba Inu, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου μέρους των επενδυτών, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες που παρουσιάζει για να γίνει το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί σε τιμή.

https://twitter.com/The_DogeVerse/status/1787165613237919894

Μάλιστα, οι υποστηρικτές του Solana φαίνεται επίσης να προσελκύονται από το Dogeverse, το οποίο περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο blockchain στον multi-chain χαρακτήρα του. Ειδικότερα, στα τέλη του περασμένου μήνα, το Dogeverse κυκλοφόρησε στη έκτη αλυσίδα μπλοκ, δηλαδή στο Solana, ένα δίκτυο που διαθέτει 4,078 δισεκατομμύρια δολάρια σε κλειδωμένη συνολική αξία (TVL), 1,14 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 2.500 μηνιαία ενεργούς προγραμματιστές.

Δεδομένου ότι το Dogeverse υπάρχει σε πολλαπλές αλυσίδες, μπορεί να αγοραστεί από οποιονδήποτε στο Ethereum ($ETH), στο Binance Chain ($BNB), στο Polygon ($MATIC), στο Avalanche ($AVAX), στο Base ($BASE) και στο Solana ($SOL).Κάτι που το έχει ήδη καταστήσει ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2024.

Multichain Meme Coin

Η προπώληση του Dogeverse και οι μελλοντικές προοπτικές

Επί του παρόντος, η τιμή του $DOGEVERSE ανέρχεται στα $0,00031 και βρίσκεται στην τελευταία σταθερή τιμή πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Αυτό σημαίνει ότι όταν το κρυπτονόμισμα βγει στην αγορά μέσω των ανταλλακτηρίων DEX, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναβρεθεί σε τόσο χαμηλά επίπεδα τιμής.

Σχετικά με την προπώλησή του, το Dogeverse κατάφερε να φτάσει στο αρχικό soft cap μέσα σε λίγες ημέρες, όταν δηλαδή έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Μόλις 48 ώρες μετά την έναρξη του Presale / ICO, το έργο συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, ξεκινώντας μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για το 2024. Κάτι που εξάντλησε τα tokens που είχαν διατεθεί για τις δύο πρώτες φάσεις της προπώλησης και ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες οι οποίες περιλάμβαναν 6 ημέρες για την πρώτη φάση στην προπώληση. 

Tokenomics

Έτσι, το Dogeverse προχώρησε στο δεύτερο μισό της προπώλησης νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Άλλα 200 δισεκατομμύρια tokens έχουν πλέον πουληθεί στο κοινό, με αποτέλεσμα η επίσημη κυκλοφορία του κρυπτονομίσματος να είναι πολύ νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό για τις 11 Ιουνίου.

Αρχικά, τα κεφάλαια από αυτά τα πρόσθετα tokens θα πωλούνταν σε αποκεντρωμένα (DEX) ή κεντρικά (CEX) ανταλλακτήρια μετά τη διεκδίκηση. Ωστόσο, με τον τρόπο που εξελίχθηκε η προπώληση, θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ρευστότητας ώστε να διασφαλιστεί ο μεγάλος όγκος συναλλαγών.

Οι κάτοχοι των token μπορούν επίσης να ποντάρουν τα $DOGEVERSE τους στο Ethereum blockchain, για να κερδίσουν παθητικές ανταμοιβές. Τέλος, η ομάδα εργάζεται αυτή τη στιγμή στις αιτήσεις εισαγωγής στο CoinGecko και το CoinMarketCap μετά την εξάντληση της προπώλησης, ενώ οι μεταγενέστερες καταχωρίσεις DEX και CEX αποτελούν μέρος του οδικού χάρτη του έργου.

Αγορά Dogeverse

Ο σκύλος Cosmo έρχεται να κερδίσει όλα τα meme coins

Η τρέλα της αγοράς crypto για meme coins με θέμα τον σκύλο, ξεκίνησε με το Dogecoin (DOGE) στα τέλη του 2013. Το Dogecoin δεν χρειαζόταν ιδιαίτερο μάρκετινγκ, επειδή βασιζόταν σε ένα viral meme που σχεδόν όλοι όσοι διαθέτουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν δει στο παρελθόν. 

Έκτοτε, πολλές διασημότητες έχουν δηλώσει την αγάπη τους για τα καλύτερα meme coins, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Mark Cuban και οι μουσικοί Gene Simmons και Snoop Dogg.

Δεδομένου ότι το Dogecoin είναι σε δική του ιδιόκτητη αλυσίδα μπλοκ που βασίζεται στο Bitcoin, χρησιμοποιεί έναν ξεπερασμένο μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Work (PoW) για την επικύρωση των συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι όπως και το Bitcoin, η εξόρυξη $DOGE καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Έτσι, το Dogecoin ακολουθήθηκε από το Shiba Inu (SHIB), το Floki (FLOKI), το Bonk (BONK) και το DogWifHat (WIF). Όλα αυτά τα meme coins περιλαμβάνουν αξιολάτρευτα σκυλιά Shiba Inus και έχουν κερδίσει έντονο ενδιαφέρον από μέρος της κοινότητας.

Τώρα, το Dogeverse με τον διάσημο σκύλο Cosmo, έρχεται με στόχο να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους σκύλους meme coin, με τα ταξίδια του σε όλα τα blockchains, κανέναν εκ των οποίων δεν χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης PoW. Καθιστώντας το κρυπτονόμισμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Αγορά Dogeverse

Info

Τέλος, ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των meme, του multi-chain χαρακτήρα του και φυσικά της δυνατότητες πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα, φαίνεται να οδηγούν το Dogeverse σε μια εξαιρετική πορεία στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=XDT7PBzdjwA

Εάν θέλετε να προλάβετε, απομένει λίγος ακόμη χρόνος για να συμμετάσχετε στην προπώληση, πριν την κυκλοφορία του token στα DEX και την πιθανή εκτίναξη της τιμής του. 

Αγορά $DOGEVERSE εδώ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα