Ελλάδα

Τέμπη: 30 οικογένειες θυμάτων καλούν τον Καραμανλή να απολογηθεί μπροστά τους την Κυριακή 31/03


Δια ζώσης συνάντηση με τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών με ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, η οικογένεια του οποίου έχασε 3 κορίτσια. Μιλώντας στο MEGA o Νίκος Πλακιάς ανέφερε ότι η πρώτη ερώτηση που θα έκανε στον πρώην υπουργό Μεταφορών θα ήταν γιατί δεν έκλεισε τα τραίνα αφού η σύμβαση 717 δεν είχε υλοποιηθεί. Τόνισε ακόμη ότι αν υπάρχει κράτος δικαίου θα πρέπει αύριο να παραιτηθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλώρίδης ο οποίος δήλωσε από τη Βουλή ότι όσοι ασχολούνται με το μπάζωμα είναι για τα μπάζα.

Οι οικογένειες των θυμάτων θα συναντηθούν αύριο στη Λάρισα για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους. Μετά από δήλωση του πρώην υπουργού Μεταφορών ότι είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να συναντήσει τις οικογένειες των θυμάτων, οι οικογένειες τον κάλεσαν να παρουσιαστεί στη συνάντησή τους αύριο στη Λάρισα, δηλώνοντας όμως ότι θα εκλάβουν μια άρνησή του ως παραδοχή ενοχής.

«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγή απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ήμερα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:00 στην περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ένοχης του για ακόμα μία φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα σας

ΥΓ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας, εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Τέμπη