Αγορές

Θα μπορούσε ο Trump να είναι ο ήρωας που χρειάζεται το Bitcoin;


Εν μέσω κλιμακούμενου ρυθμιστικού ελέγχου στον χώρο των cryptos, η πρόσφατη ειδοποίηση Wells (προειδοποίηση για κυρώσεις) της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) για το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο Uniswap, έχει προκαλέσει σοκ στον κλάδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, έχει εκφράσει έντονα την ανάγκη για νομοθέτες υπέρ της κρυπτογράφησης, ιδίως υπό το πρίσμα των πρόσφατων ενεργειών επιβολής. Ωστόσο, η πρόσφατη ακρόαση της Τραπεζικής Επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ σχετικά με την παράνομη χρηματοδότηση σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και η ανακοίνωση επιβολής της Uniswap, έχουν προκαλέσει ανησυχίες στον κλάδο..

Αγορά 99Bitcoins

Trump  - Ο σωτήρας των κρυπτονομισμάτων;

Ο Ράιαν Σέλκις, ιδρυτής της Messari, έχει αναδείξει τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον πιθανό σωτήρα των κρυπτονομισμάτων στη Δύση. Ειδικότερα, ο Selkis πιστεύει ότι η επανεκλογή του προέδρου Γουόρεν ή μια πιθανή προεδρία Μπάιντεν θα μπορούσε να σημάνει την καταστροφή για τα κρυπτονομίσματα, με αυξημένες ρυθμιστικές καταστολές στον ορίζοντα. Σύμφωνα με τον Selkis, ο Trump αντιπροσωπεύει την καλύτερη ευκαιρία για την κρυπτογράφηση να ευδοκιμήσει χωρίς να πνιγεί από κανονισμούς.

Η στάση του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Galaxy Digital, Mike Novogratz, μοιράζεται παρόμοιο συναίσθημα σχετικά με τις δυνατότητες του Trump ως ηγέτη υπέρ της κρυπτογράφησης. Ο Novogratz υποδηλώνει ότι η απουσία του Trump από την εξουσία, του επιτρέπει να ισχυριστεί μια στάση υπέρ των crypto. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του, εάν επιστρέψει στο αξίωμα.

Κρυπτονομίσματα

Μάλιστα, καθώς εντείνονται οι δράσεις επιβολής της νομοθεσίας για τα crypto, υπάρχουν προβλέψεις για μαζική μετανάστευση των αμερικανικών εταιρειών του κλάδου σε ασφαλέστερες δικαιοδοσίες όπως το Ντουμπάι ή η Σιγκαπούρη. Οι πρόσφατες ενέργειες κατά της Uniswap, ενός εξέχοντος ονόματος στον κλάδο του DeFi στις ΗΠΑ, τροφοδότησαν περαιτέρω τις ανησυχίες για την καταστολή της καινοτομίας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο Jason Yanowitz της Blockworks τονίζει ότι η ρυθμιστική πίεση κινδυνεύει να ωθήσει τους καλύτερους ιδρυτές μακριά από τις ΗΠΑ, παρεμποδίζοντας ενδεχομένως την καινοτομία για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, με αφορμή τις ενέργειες του προέδρου της SEC Gensler, ο Selkis προτρέπει τις προσωπικότητες της κρυπτογράφησης να δείξουν την υποστήριξή τους στον Trump. Τονίζει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών του Νοεμβρίου για τη διαμόρφωση του ρυθμιστικού τοπίου για τον κλάδο της κρυπτογράφησης.

Άλλα σημαντικά γεγονότα στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Οι ρυθμιστικές εξελίξεις φυσικά, δεν είναι τα μόνα γεγονότα που απασχολούν την αγορά κρυπτονομισμάτων την παρούσα χρονική στιγμή. Ειδικότερα, με το επερχόμενο Bitcoin Halving να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά, το κλίμα φαίνεται να είναι αρκετά θετικό για την πορεία των crypto μέσα στο 2024.

Κάτι που γίνεται εμφανές και από την αυξανόμενη ζήτηση όχι μόνο των ήδη υφιστάμενων έργων στο χώρο της κρυπτογράφησης, αλλά και σε νέα καινοτόμα Web 3.0 κρυπτονομίσματα. Ένα από τα έργα που φαίνεται να απασχολεί την κοινότητα αυτή τη στιγμή, είναι το 99Bitcoins. Ένα νέο έργο που ξεκίνησε την προπώλησή του και φαίνεται να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους επενδυτές.

99Bitcoin – Learn to Earn πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Ενώ οι πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνουν το ρυθμιστικό τοπίο για τα κρυπτονομίσματα, πλατφόρμες όπως αυτή του 99Bitcoins, παραμένουν προσηλωμένες στην ενδυνάμωση των ατόμων με την εκπαίδευση και τη γνώση πάνω στον αναπτυσσόμενο αυτό κλάδο. Σε ένα περιβάλλον ρυθμιστικής αβεβαιότητας, η εκπαίδευση γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο για την πλοήγηση στην πολυπλοκότητα της αγοράς κρυπτονομισμάτων και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

99Bitcoins

Ειδικότερα, το 99Bitcoins είναι μια κορυφαία πλατφόρμα που παρέχει ολοκληρωμένους εκπαιδευτικούς πόρους και ενημερώσεις σχετικά με το Bitcoin και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα. Από εύκολα κατανοητά σεμινάρια έως έγκαιρα άρθρα, η πλατφόρμα απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε ενθουσιώδεις χρήστες της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον, το 99Bitcoins προσφέρει μια πλατφόρμα Learn-to-Earn που ανταμείβει τους χρήστες για τη μάθησή τους. Τέλος, το έργο παρέχει και αποκλειστικές προσφορές για τους κατόχους των token, συμπεριλαμβανομένων ανταμοιβών για το ποντάρισμα και αποκλειστικό περιεχόμενο. Ένα έργο που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει μια εξαιρετική πορεία το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην προπώληση η οποία ξεκίνησε πρόσφατα.

Αγορά 99Bitcoins

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα