Πολιτική

Χρηστίδης: Να ανοίξει διάλογος για την επανεκκίνηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης


Στην ανάγκη να ανοίξει ένας διάλογος για την επανεκκίνηση της μεγάλης, δημοκρατικής παράταξης, επικεντρώθηκε εκ νέου ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM .

«Από το 2021 πιστεύω σε ένα μεγάλο restart της παράταξης που είχε έτσι και αλλιώς πάντα πρωταγωνιστικό DNA. 'Αλλωστε από το 2015, η Φώφη Γεννηματά είχε βάλει το διακύβευμα της μεγάλης παράταξης και είχε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της σε αυτή την κατεύθυνση», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσθεσε ότι είναι «υποχρέωσή μας να πάρουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, γειτονιά - γειτονιά, νόμο-νόμο, χωρίς κολλήματα, χωρίς προσωπικές ματαιοδοξίες, που θα υπηρετήσουν τον λαό και την πατρίδα. Αυτό έχουν ανάγκη οι πολίτες, μια πατριωτική αυτοπεποίθηση που θα τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να ζήσει καλύτερα στην πατρίδα του. Είναι κάτι που λείπει από την πολιτική αντιπαράθεση μέσα και έξω από τη Βουλή».

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι το μήνυμα των ευρωεκλογών ήταν ηχηρό και με πολλούς αποδέκτες. «Θα δούμε με σοβαρότητα τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει καλύτερα και μπροστά σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να έχουμε κυρίαρχη την πολιτική. Έχουμε και την αποχή μιας συντριπτικής πλειοψηφίας που δημιουργεί προβλήματα και στη Δημοκρατία και στο πολιτικό σύστημα. Δεν είμαστε στρουθοκάμηλοι, δεν έχουμε ούτε τα αυτιά ούτε τα μάτια μας κλειστά. Όλα όσα πρέπει να συζητηθούν, θα τα συζητήσουμε. Ό,τι είναι να πω, θα το πω στα όργανα του κόμματος. Στην παρούσα φάση δεν θα ήταν καλό να μην πιάσουμε το μήνυμα των πολιτών. Γιατί και οι άνθρωποι τις παράταξης μας νιώθουν και στεναχώρια και απογοήτευση και δεν μπορούμε αυτό το συναίσθημα εμείς να το μετατρέψουμε σε οργή βγαίνοντας να τσακωθούμε σε sites και τηλεπαράθυρα».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΠΑΣΟΚ