Αγορές

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα meme coins του 2024;


Για εσάς που αναζητάτε ποια είναι τα δημοφιλέστερα meme coins για να επενδύσετε αυτή τη στιγμή, παρακάτω σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τις καλύτερες επιλογές για το 2024.

Άλλωστε, με την τεράστια ζήτησή τους τον τελευταίο καιρό, τα meme coins προσφέρουν τη δυνατότητα για εξαιρετικά κέρδη, ακόμη και με σχετικά μικρές επενδύσεις.

Αγορά Slothana
 

Γιατί τα meme coins είναι τόσο δημοφιλή στην αγορά crypto;

Τα meme coins αποτελούν μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων τα οποία βασίζονται στην κοινότητα και τη συμμετοχή όλων των επενδυτών, δημιουργώντας τη δική τους κουλτούρα στα κοινωνικά δίκτυα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δει μια σημαντική άνοδο στο ενδιαφέρον για αγορά meme coin, τόσο στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum όσο και του Solana.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα είναι τόσο δημοφιλή, είναι οι ιδιαίτερα υψηλές προοπτικές που παρουσιάζουν. Η μέχρι τώρα προϊστορία έχει αποδείξει ότι τα meme coins μπορούν να σημειώσουν τεράστιες ανόδους στην τιμή τους ξεπερνώντας το 100x ή ακόμη και το 1.000x. Μάλιστα τα παραδείγματα από κερδοφόρα κρυπτονομίσματα meme είναι πολλά, με παλαιότερα κρυπτονομίσματα όπως το Dogecoin και το Shiba Inu να κάνουν την αρχή, ακολουθούμενα από το Bonk, το Book of Memes και το Slerf.

Επιπλέον, τα memecoins αξιοποιούν τη δύναμη των memes, των αστείων δηλαδή εικόνων και gif, ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της κοινότητας crypto. Όσο πιο διασκεδαστικά και δημοφιλή γίνονται τα memes ενός κρυπτονομίσματος, τόσο καλύτερη είναι συνήθως και η πορεία του έργου. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως προσπαθούν να θίξουν δημοφιλή θέματα και τάσεις του διαδικτύου.

doge


Ποια είναι τα δημοφιλέστερα meme coins για το 2024;

Ψάχνοντας για τα καλύτερα meme coins στο διαδίκτυο, προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε εκείνα που φαίνεται να προσελκύσουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και να έχουν κερδίσει μια σημαντική θέση στα κοινωνικά δίκτυα. Ειδικότερα, τα παρακάτω κρυπτονομίσματα έχουν κερδίσει τεράστια ζήτηση από μέρους των επενδυτών, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κάτι που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι οδηγεί σε μια εξαιρετική άνοδο στην τιμή τους.

1. Slothana ($SLOTH) – Presale πολλών εκατομμυρίων

slothana

Το Slothana αποτελεί ένα από τα νεότερα meme coins στο Solana blockchain το οποίο μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 5.5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθώντας τα χνάρια άλλων επιτυχημένων meme coins όπως το Slerf και το BOME, το $SLOTH φαίνεται να αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα επιφέρει τεράστια κέρδη σε εκείνους που θα επενδύσουν από νωρίς.

Μάλιστα, με την ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία συμμετοχής στην προπώληση, θεωρούμε ότι κάθε επενδυτής θα πρέπει να επενδύσει έστω και ένα μικρό ποσό, αφού οι προοπτικές είναι αρκετά μεγάλες. Άλλωστε, όπως δείχνουν πολλές ενδείξεις, η ομάδα πίσω από το Slothana είναι αυτή που οδήγησε το Smog Token σε μια άνοδο πάνω από 75x.

Αγορά Slothana
 

2. Dogecoin20 – Ένα meme coin με λειτουργία πονταρίσματος

Dogecoin20

Το Dogecoin20 αποτελεί μια επίσης εξαιρετική επενδυτική επιλογή με μεγάλες προοπτικές. Συγκεκριμένα, το $DOGE20 πρόκειται για ένα meme coin το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα memes. Αντλώντας έμπνευση από το κορυφαίο meme coin, το Dogecoin, προσφέρει νέες δυνατότητες προς τους επενδυτές του. 

Ειδικότερα, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων Dogecoin20 έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν ώστε να επωφεληθούν από μια μορφή παθητικού εισοδήματος. Έτσι, συνδυάζοντας την κουλτούρα των meme με τη χρησιμότητα, το $DOGE20 έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλούς μικρούς και μεγάλους επενδυτές, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση.

Αγορά Dogecoin20
 

3. Sponge V2 – Το επιτυχημένο meme coin αναβαθμίζεται με P2E παιχνίδι

Sponge V2

Τελευταία μας επιλογή στα πιο δημοφιλή meme coins για το 2024 είναι το Sponge V2. Όσοι ασχολούνται με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα πιθανόν να γνωρίζουν το Sponge Token, το οποίο πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία το 2023, προσφέροντας κέρδη 100x στους επενδυτές του. 

Η ομάδα πίσω από το έργο αποφάσισε να προσφέρει ακόμη περισσότερες λειτουργίες για το κρυπτονόμισμα, αναβαθμίζοντάς το στη V2 έκδοση. Με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων V1 για V2, οι κάτοχοι μπορούν να επωφεληθούν από παθητικές ανταμοιβές μέσω staking αλλά και από ένα επερχόμενο P2E παιχνίδι το οποίο θα προσφέρει διασκέδαση και εξαιρετικές ανταμοιβές.

Αγορά SpongeV2

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα